Partners

De uitvoering van Programma Groeiversneller is in handen van PwC, Philips Innovation Services, Krauthammer, Port4Growth en Ascendors. Samen beschikken zij over alle benodigde expertise om u te helpen bij het realiseren van uw groeiambities. Bovendien krijgt u toegang tot hun wereldwijde netwerk.

PwC

PwC adviseert en ondersteunt organisaties, maar ook ondernemers en families. Bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsopvolging en financiële planning. Door de wereldwijde aanwezigheid kan PwC ondernemingen helpen bij hun internationalisering. Als partner van Programma Groeiversneller heeft PwC de knelpunten binnen het groeimodel vertaald naar concrete adviesdiensten die aansluiten bij de behoeften en taal van groeiondernemers in elke groeifase.
  Ga naar de website van PwC

Philips Innovation Services

Op het gebied van innovatie, ontwerp en productie lopen groeibedrijven tegen allerlei problemen aan. Philips Innovation Services biedt hiervoor al veertig jaar lang doeltreffende oplossingen. De organisatie levert vernieuwende diensten aan honderden (ex-)Philips-bedrijfsonderdelen en Philips-spin-offs, maar ook aan talloze andere ondernemingen. Samen met Port4Growth ontwikkelde zij het Ontwerp- en Productiemodel, dat specifiek gericht is op groeibedrijven en Philips’ ervaring op dit gebied toegankelijk maakt.
  Ga naar de website van Philips

Krauthammer

Krauthammer concentreert zich op het begeleiden van leiders, managers en (sales) professionals om hun vitaliteit te versterken. En via hen, de vitaliteit van de organisaties waarvoor ze werken. De kern van hun aanpak zit in het zich eigen maken van constructief gedrag in alle voorkomende situaties. Het gaat daarbij om menselijke interactie en om performance. Krauthammer is er namelijk van overtuigd dat organisaties die zogenaamde “zachte” doelstellingen (Health) hebben verenigd met “harde” doelstellingen (Wealth) de toekomst hebben. Hun visie: “Het beste in mensen naar boven brengen” verenigt deze combinatie.
→  Ga naar de website van Krauthammer

Port4Growth

Port4Growth is het door groeiondernemers opgerichte, onafhankelijke kennisplatform voor groeiondernemers. Haar missie is: ondernemers helpen doorgroeien! Dit doet zij door het verzamelen en ontwikkelen van specifieke groeikennis die beschikbaar wordt gesteld aan alle ambitieuze groeiondernemers. In dit kader organiseert zij uiteenlopende online en offline activiteiten, waarbij interactiviteit, diepgang en kwaliteit de boventoon voeren. Port4Growth brengt groeiondernemers en groei-experts bij elkaar om van elkaar te leren. De lijfspreuk van Port4Growth is niet voor niets: “Je collega groeiondernemer is de beste adviseur!”
  Ga naar de website van Port4Growth

Ascendors

Voor ondernemers die geen genoegen nemen met de status-quo is er Ascendors, hét adviesbureau dat ondersteunt bij het realiseren van zakelijke ambities. Ascendors staat voor kwantitatieve en kwalitatieve groei van bedrijf en ondernemer. Voor ontwikkeling en aanscherping van een groeistrategie met duidelijke keuzes gebaseerd op échte kansen. Voor het oplossen van bottlenecks die tijdens de groei binnen en buiten de onderneming kunnen optreden. Met een betrokken, open, pragmatische en soms confronterende stijl die leidt tot resultaat.

Ascendors werkt vanuit een absolute focus op groei van zelfstandige ondernemingen en de drive om in alles dat zij doet waarde te leveren aan haar klanten. Omdat dit past bij de kennis en ervaring van de adviseurs van Ascendors. En vooral omdat Ascendors gelooft dat ambitieuze ondernemers het verschil gaan maken voor de Nederlandse economie.
→ Ga naar de website van Ascendors