Informatie

 

Als ambitieuze ondernemer bent u hard op weg om uw ondernemersdroom te realiseren. Het kiezen, uitwerken en realiseren van een op maat gemaakte groei-strategie is dan ook van groot belang. 

Programma Groeiversneller in Ondernemerszaken RTL-Z

De aanpak om groei te realiseren

Programma Groeiversneller biedt ambitieuze ondernemers een meerjarig ontwikkelingstraject om die groei te realiseren dat bestaat uit een basisprogramma van drie jaar met een optie tot instroming in een additioneel programma van twee jaar.

Met Programma Groeiversneller krijgt u de tools om de eigen groei in gang te zetten. Dit gebeurt op basis van een concreet uitgewerkt toekomstbeeld van uw bedrijf (de ‘Strategische Foto’) en u als leider (de ‘Persoonlijke Foto’). U leert hoe u deze Strategische en Persoonlijke Foto maakt , hoe u de juiste groeistrategie kiest en hoe u dit uitwerkt in een concreet stappenplan van uw huidige situatie naar uw uitgewerkte beeld van de toekomst (het ‘Groeipad’).

Visie en leiderschap

Groeien gaat over visie, leiderschap, delegeren en over loslaten. De groeistrategie voor de onderneming werkt alleen als de ondernemer bereid is om ook als persoon mee te groeien. U gaat in het programma aan de slag met diverse methoden om deze groei te bereiken. U tilt uw bedrijf in drie jaar naar het ‘next level’ qua omzet en organisatie. Zelf groeit u naar professioneel leiderschap: van ‘werken voor het bedrijf’ naar ‘een bedrijf dat werkt voor u’!

Zelf de regie over uw groei

Programma Groeiversneller leert ondernemers hoe ze zelf regie moeten nemen over hun geambieerde groei en doet dit samen met deskundige partners en mede-ondernemers die dezelfde  groeidoelstelling aan het realiseren zijn. Vanuit de partners krijgt u bovendien een eigen groeibegeleider die u adviseert over de inhoud en helpt bij het selecteren van de relevante programma-modules en het waarborgen van uw groeiproces.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het programma, neem dan gerust contact met ons op via info@port4growth.nl of bel ons op 030 – 6866 370. Ook kunt u hier kijken op onze pagina met meest gestelde vragen.