Ascendors

 

Voor ondernemers die geen genoegen nemen met de status-quo is er Ascendors, hét adviesbureau dat ondersteunt bij het realiseren van zakelijke ambities. Ascendors staat voor kwantitatieve en kwalitatieve groei van bedrijf en ondernemer. Voor ontwikkeling en aanscherping van een groeistrategie met duidelijke keuzes gebaseerd op échte kansen. Voor het oplossen van bottlenecks die tijdens de groei binnen en buiten de onderneming kunnen optreden. Met een betrokken, open, pragmatische en soms confronterende stijl die leidt tot resultaat.

Ascendors werkt vanuit een absolute focus op groei van zelfstandige ondernemingen en de drive om in alles dat zij doet waarde te leveren aan haar klanten. Omdat dit past bij de kennis en ervaring van de adviseurs van Ascendors. En vooral omdat Ascendors gelooft dat ambitieuze ondernemers het verschil gaan maken voor de Nederlandse economie.

Drs. Hans L. de Waard en drs. Coen Wagner begeleidden vanuit de adviesgroep Private Companies van PwC vanaf 2007 vele ambitieuze ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Daarvoor vervulden ze (interim)management- en MT-functies bij zelfstandige ondernemingen. Hun focus lag daarbij op nieuwe businessinitiatieven, innovatie en turnarounds. Al vanaf de start in 2008 spelen zij een centrale rol in Programma Groeiversneller.

→ Ga naar de website van Ascendors