Innovatie uit Helmond wederom bekroond

Met de Kroonring, een ring waarmee de Plastic Heroes afvalzakken aan lichtmasten worden opgehangen, zijn wegwaaiende zakken verleden tijd. Dit op en top Helmondse product wordt de komende tijd uitgerold in Helmond en omstreken en heeft reeds eerder de hoogste innovatiescore behaald in de MKB Innovatie Top 100. Daarnaast werd het product genomineerd voor de Milieuprijs.

De Kroonring is een groot succes in Nederland en wordt momenteel toegepast in 25 gemeenten. Het product is ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd door oud-Groeiversneller GBO uit Helmond. Na onderzoek heeft Helmond in samenwerking met Blink –als eerste gemeente in Brabant- een hele stad voorzien van deze ringen. Hiermee wordt aan elke burger een helpende hand geboden bij het inzamelen en aanbieden van plastic afval, zonder dat dit het straatbeeld ontsiert.

Helmond streeft naar een schone stad. Onlangs kreeg men de prijs voor de Spoorzone, waarmee Helmond door Nederland Schoon werd uitgeroepen tot Schoonste Stationsgebied! Op de foto monteert Wethouder Smeulders van Milieuzaken de 1000e Kroonring in Helmond.

Over GBO
Wij zijn de designers van award winnende producten, maar daar houdt onze expertise niet op! Naast product- en grafisch design, organiseren wij ook de realisatie en turn-key levering van producten.
Onze kracht ligt in de succesvolle GBO formule. Drie toegewijde businessunits, elk met een eigen specialisme, werken in combinatie of zelfstandig aan de realisatie van uw project: GBO GRAPHICS voor grafisch ontwerp, GBO DESIGN voor productontwerp en GBO PROJECTS voor productie en logistiek. Onze ontwerpen werden ook in 2014 bekroond met nationale en internationale prijzen. Daarnaast sleepten we eind vorig jaar de FD Gazellen Award voor excellente groeiers binnen. En daar zijn we enorm trots op! Lees meer op www.gbo.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *